[Cook-off publicitar] Credential culinar Media Investment: variatii cu pui, manzat, linte si papanasi

[Cook-off publicitar] Credential culinar Media Investment: variatii cu pui, manzat, linte si papanasi

Te asezi la masa si incepi cu supa-crema de linte, dar ai langa si o supa de pui a la grec. Te-ai opri aici, deja parca esti satul, numai ca pe masa apare un wok de pui cu legume si orez cu arome indiene. Nu mai ai loc de desert, te gandesti tu inainte de vreme: trebuie sa treci printr-un piept de pui in sos de smantana cu focaccia de casa si, ulterior, ceva mai usor: manzat in vin alb. Inchei totul cu papanasi traditionali, cu inca o portie de smantana si, obligatoriu, una de dulceata.

Ghiftuit nevoie mare, tocmai ai trecut printr-un meniu customizat Media Investment, cu preparate facute in casa de fiecare dintre cei 6 membri ai echipei "The Cookies", pe care o asteptam pe 17-19 octombrie la Cupa Agentiilor la Gatit by Selgros cu un meniu cel putin la fel de interesant, dictat insa de aceasta data de cele 4 probe de concurs care, in final, ne vor da Agentia Anului la Gatit in 2018.

Bogdan Sirbu (Digital Media Manager), Elena Muntean (Media Director), Iulia Danescu (Media Planner), Catalina Saizu (Media Planner), Mihaela Stanescu (Media Planner) si Ana-Maria Stefan (Digital Media Planner) ne raspund la cateva intrebari mai jos, ca atmosfera pre-Cupa sa ne cuprinda pe toti. Apropo, ati mancat de pranz?

 

Lobby-ul din Media Investment 

Eu (Bogdan) am fost initiatorul acestui proiect. Imi doream de mai multi ani sa particip, insa intre timp am schimbat si agentia, motiv pentru care m-am gandit sa-mi incerc norocul cu o echipa marca Media Investment :) 

Nu a trebuit sa fac prea mult lobby, fetele s-au aruncat imediat si am format echipa in maxim o ora de la mailul initial in care intrebam pe toata lumea daca doreste cineva sa se bage in aceasta competitie. Mai mult decat atat, conducerea firmei ne-a sustinut si se bucura sa existe astfel de initiative in firma.

 

Chefi principali, chefi secundari, support

Colegele Elena si Iulia sunt chefi principali, au dovedit ca stiu ce au de facut de la prima discutie in echipa. Restul suntem toti chefi secundari si support, at the same time.

Media ne provoaca pe toti cu intalniri, munca, munca si iar munca. In cazul in care se intampla sa nu poata oricare dintre noi sa ajunga (sa speram ca nu chefii principali), vom activa repede si rezervele.

 

Bucataria de zi cu zi. Ultimele preparate de-acasa

Nu am dat foc la nimic pana acum - niciunul dintre noi - deci suntem bine :)) In rest, ne descurcam cu gatitul, chiar am avut supriza sa aflam unii despre altii ca testam destul de des retete noi si ne place sa ne jucam cu ingredientele :) Urmeaza un meniu personalizat Media Investment din trecutul recent.

Bogdan: Carne de manzat in sos de vin alb.
Iulia: Wok de pui cu legume si orez cu usturoi si curry.
Ana: Piept de pui in sos de smantana cu home-made focaccia.
Catalina: Supa de pui a la grec.
Elena: Supa-crema de linte.
Mihaela: Papanasi cu smantana si dulceata.

 

Despre cele 4 probe de concurs

O luam pas cu pas, ne-am concentrat pe primele 2 probe si daca trecem mai departe, ne gandim repede si la urmatoarele 2. Avem o echipa puternica, dar ne place sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu ne ia valul. Din primele 2, proba cu ingredientul-vedeta ne place si ne inspira cel mai mult :) 

Ne-am ales usturoiul. Prin eliminare, cea mai buna metoda.

 

Emotii?

Ce sunt alea emotii? Suntem "The Cookies", nu ne lasam intimidati. In finala poate sa ne ajunga din urma ceva emotii, dar vedem :)

 

Puncte forte

Punctul forte sunt eu, evident, singurul barbat din echipa :)) In rest, facem parte toti din aceeasi echipa la birou deci ne stim/cunoastem foarte bine si lucram foarte bine unul cu altul. Mizam pe un gust de invidiat al preparatelor si pe creativitate. Restul provocarilor le rezolvam pe parcurs fara probleme.

 

Ambitie de Finala sau fun cu alti colegi de industrie? 

Si una si alta. Suntem competitivi, dar vrem sa ne distram in primul rand - si, apoi, daca ne intoarcem si cu premiul cel mare la birou, cu atat mai bine.

Juratilor vrem sa le transmitem sa ne ia usor, ca ne dam toata silinta, iar adversarilor sa nu se mai prezinte sa putem castiga mai usor :)) 

 

Partenerii Cupei

Despre Selgros Romania 
Se ocupa de varietatea si prospetimea ingredientelor pe care le veti transforma molecular la fata locului, totul in spiritul constructiv al improvizatiei, fara emotii, nici cu presiuni (sunt deja destule la birou).

Despre Kenwood 
Aduce intariri sub forma de instrumentar, de regula absent in meseria de publicitar. Dar pastram familiaritatea - o sa fie multitasking ca la tine in agentie, doar ca in bucatarie.

Despre Electrolux 
Asigura tehnologiile de gatire fara de care n-am putea gusta nici jumatate dintre aromele care o sa ne inconjoare. 

Despre Flanco
Si inainte, si dupa finish-ul Cupei Agentiilor la Gatit, Flanco se angajeaza sa aduca bucatariile romanesti la zi din punct de vedere electrocasnic.

Despre Doncafe Fresh 
Arma secreta a evenimentului nostru, care pana la urma implica niste eforturi in conditii de concurs. Si nu puteam omite un element precum cafeaua, nelipsita oricarui "publicitar starter pack".
 

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Creativii ingredientelor, ai prezentarilor si ai uralelor isi gasesc locul la Cupa Agentiilor la Gatit, un eveniment IQads care face parte dintr-un concept mai amplu de intreceri creative dedicate industriei publicitare din Romania - "Cupa Agentiilor". Scriem retetarul Cupei la Gatit din 2013 si starnim creativii sa se infrunte in preparate si farfurii. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related