„Yes, We Dare!” - prima sesiune de showcase a ecosistemului Dare Digital

„Yes, We Dare!” - prima sesiune de showcase a ecosistemului Dare Digital

Dare Digital, agenția de strategie online și performance marketing cu un model de business unic care are în centru un ecosistem de parteneri, organizează pe data de 30 septembrie prima sesiune de showcase a modului în care funcționează modelul de business al agenției pe parcursul unei zile.

 „Yes, We Dare! este un eveniment de 8 ore care pune față în față marketing managers și specialiști de marketing din companii și specialiștii din ecosistemul Dare Digital care vor lucra, pe parcursul zilei, la soluționarea provocărilor de business ale acestora. Brand-urile vor avea posibilitatea de a înscrie brief-uri în care să descrie challenge-uri pe care le întâmpină în promovarea produselor sau serviciilor din portofoliul companiei.

Brief-urile pot acoperi provocări legate de website-ul de brand și de funcționalitățile acestuia, de campanii digitale care au performat sub așteptări, de strategia și tacticile relevante pentru lansarea unui nou produs sau a unei noi linii de produse sau campanii de employer branding pentru recrutarea de talente implicând componenta digitală.

Specialiștii Dare Digital vor lucra în echipe dedicate pe parcursul zilei și vor identifica și prezenta soluții digitale integrate la brief-urile înscrise de către companiile care vor participa la eveniment. Fiecărui brand îi va fi alocată o echipă cu expertiză în industria respectivă sau care are un mix de competențe relevante pentru a propune soluția strategică relevantă pentru cazul său particular.

Companiile care vor înscrie brief-uri vor avea acces în timpul zilei la cel mai mare număr de specialiști în advertising prezenți în aceeași sală care le vor oferi idei fresh și direcții de soluționare a provocărilor de business fără a fi nevoiți să organizeze un pitch sau care le vor putea oferi a second opinion în ceea ce privește campaniile curente.  

Înscrierile la eveniment se pot face aici: daredigital.ro/yes-we-dare.

Noul model de business Dare Digital se bazează pe un sistem de experți care dețin competențe în toate ariile marketing-ului online și care sunt alocați pe proiecte one-by-one, în funcție de specificul clientului și industrie. Specialiștii din ecosistemul agenției sunt pregătiți să răspundă nevoilor reale de business ale clienților cu cea mai potrivită direcție și idee creativă și cu mixul relevant de tehnologie și media buying în baza unei strategii orientate pe maximizarea rezultatelor.

Evenimentul „Yes, We Dare!” include și o secțiune de conținut cu speakeri invitați care vor susține discursuri pe subiecte conexe. Invitații sunt Dana Nae Popa și Laura Iane (Pastel), Monica Marinescu (WaveTree0), Ovidiu Toader (Business Coach) și Dorin Boerescu (2Performant). Moderatorul evenimentului va fi Alex Grecu.

La eveniment vor putea participa și marketing managers sau marketing specialists din companii care nu doresc să înscrie brief-uri la această primă ediție însă își doresc să asiste și să aibă o experiență first-hand cu privire la modul în care funcționează noul sistem de lucru Dare Digital sau vor să se bucure de sesiunea de conținut oferită de către speakerii invitați.

 

„Am decis să organizăm o sesiune deschisă în care să demonstrăm modul în care funcționează ecosistemul de parteneri Dare Digital și să lucrăm efectiv în echipe dinamice pe brief-uri trimise de companii. Evenimentul Yes, We Dare! are scopul de a pune față în față specialiștii din ecosistem și companii care se confruntă cu provocări de business și își doresc soluții digitale integrate pentru acestea. Modelul de business Dare Digital și-a dovedit eficiența în peste 1 an și jumătate de testare și fine-tuning și suntem în acest moment pregătiți să îl ducem la următorul nivel într-o sesiune open,” declară Ciprian Susanu (General Manager Dare Digital).  

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related