Rory Sutherland: Lumea e din ce în ce mai bogată în date și din ce în ce mai săracă în semnificații

Rory Sutherland: Lumea e din ce în ce mai bogată în date și din ce în ce mai săracă în semnificații

Încetați să măsurați realitatea. Acesta a fost mesajul prin care Rory Sutherland, Vice Chairman Ogilvy, a dat startul conferinței IAA „Creativity4Better”, care a avut loc în octombrie, la București. În prezentarea sa, Rory a arătat că există multe posibilități nevăzute în comportamentul oamenilor, în context și în lucrurile care par că nu au sens. Și aceste oportunități nu pot fi găsite de algoritmi.

Înainte de a fonda Ogilvy Change, Rory a fost copywriter și creative director Ogilvy timp de 20 de ani. Este speaker TED Global, scrie articole în Spectator și este autorul volumelor The Wiki Man și Alchemy, The surprising Power of Ideas which don't make Sense. Într-o pauză a conferinței, am vorbit cu Rory  despre lucrurile absurde ale lumii lui 2019, evoluție, rațiune și confuzia inteligenței artificiale când va încerca să înțeleagă comportamentul uman. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneBranded


Related