Ana are #intelligentcreativity

Ana are #intelligentcreativity

De mici, stim ca Ana are mere. E chiar unul dintre primele lucruri pe care ni le-au spus la scoala. Nici noi, nici autorii abecedarului nu am banuit vreo clipa dimensiunea profetica a muncii lor.

Daca nu ati aflat ca Ana e mai mult decat un mit al manualelor din clasele primare, noul spot al celor de la the Syndicate va lumineaza.

Daca nu ati gustat, debutul Anei pe micile ecrane e incurajarea de care aveati nevoie. 

 

De ceva timp, Ana are o livada imensa cu mere, afine, catina, visine, caise. O gramada de fructe pe care o transforma in sucuri delicioase, 100% naturale, fara zahar adaugat. Era momentul sa aflam si noi, publicul larg, ce mai face Ana, ce a facut cu merele ei.

the Syndicate i-au oferit #intelligentcreativity si o voce, iar Ana a ales sa ne cante povestea ei.

"Ana Are se inscrie in categoria celor mai colorate si sincere branduri. Este un brand care pare ca se construieste singur pentru ca are cu ce, si parca simti ca il stii dintotdeauna. Ana Are cate ceva pentru toata lumea. Tocmai asta este motivul pentru care ne-am gandit sa tratam spotul ca pe un colaj de buna dispozitie. Un mix de culori si fructe cu un ritm alert care te face sa strigi si tu in gura mare “Hei, Ana!”.
Ma bucur ca am avut ocazia sa dam viata si voce unei eroine feminine, simple si autentice, fara conservanti, fara zahar adaugat.", Diana Gilea (Senior Art Director, the Syndicate)

 

"Ana Are TVC! Unul pentru care s-a muncit, s-a cantat, s-a dansat. Speram sa transmitem asta si telespectatorilor. Este un spot care combina ultimele tehnologii de animatie cu animatia clasica, desenata "frame by frame". Ne bucuram de un debut savuros!", Florin Olingheru (Creative Director, the Syndicate)

 

"Cantecul este pe repeat, iar spotul e o incantare la fiecare vizionare. Pauza publicitara are acum cu 30 de secunde mai multa culoare si savoare. Speram ca si cei din fata televizoarelor sunt incantati si ca vor gusta urmatoarea campanie “Ana are” alaturi de un pahar mare cu suc #doarfruct.", Andreea Turean (Marketing Director, Ana Are)

 

Echipele campaniei

Echipa the Syndicate
Florin Olingheru – Creative Director
Razvan Vasiloiu – Head of strategy
Adriana Bestea – Creative Strategy
Diana Gilea – Senior Art Director
Ovidiu Anghel – Senior Copywriter
Lucia Bobi – Account Manager
Vali Vernea – Client Service Director

Echipa Ana are
Andreea Turean – Marketing Director
Razvan Vasile – CEO

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


the Syndicate

the Syndicate – Intelligent Creativity Incepand din 2007, zeci de campanii care au generat vanzari record si cresteri remarcabile ale cotei de piata, noi branduri care au stralucit pe rafturi sau branduri care... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related