[Noul context] Mihai Puținelu: Normalitatea este și a fost aceeași întotdeauna, noi o privim diferit

[Noul context] Mihai Puținelu: Normalitatea este și a fost aceeași întotdeauna, noi o privim diferit

Indiferent că sunt zilele acelea în care lucrăm lucrăm din pijamale, sau celelalte, în care ne îmbrăcăm la cămașă fără să avem vreun call, nopți unde terminam un proiect important și momente în care procrastinăm după prânz, normalitatea (aceea care contează) e aceeași, crede Mihai Puținelu, Client Service Director @ontheroof. Importante sunt mintea limpede și drive-ul de a face lucrurile bine. Și chiar dacă multe din condițiile de muncă și de trai s-au schimbat dramatic, e important să vedem și efectele lor pozitive:

Am văzut deblocate procese care muriseră în sertare, am văzut lucruri făcute doar online și cu online în minte. Am văzut și meaning în campanii, nu doar imagine și haha-uri. Am văzut sute de branduri care au donat, care au investit, care au oferit serviciile lor pro-bono. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ontheroof

Suntem o agentie independenta, infiintata in 2011 de doi juniori (pe atunci), inspirati de magia festivalului Cannes Lions. Am functionat o perioada ca agentie in cloud, cu multi creativi, specialisti din agentii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related