[Veterani in publicitate] Bianca Dumitriu: Advertising-ul e un domeniu care te poate solicita din toate încheieturile

[Veterani in publicitate] Bianca Dumitriu: Advertising-ul e un domeniu care te poate solicita din toate încheieturile

Voia sa fie reporter de război, să lucreze în televiziune și să salveze lumea. La 21 de ani, imediat cum a terminat Facultatea de Jurnalism, Bianca Dumitriu s-a angajat la Ringier, unde era creator de conținut. Mai tîrziu, s-a înscris la un masterat în publicitate și relații publice la Universitatea din București, unde a început să o atragă partea glam a advertisingului. 

Tineri de aceeși vârstă cu noi, dar care ajunseseră ‘’mari’’, și care păreau ca niște zei pe lângă noi, doar pentru că purtau snickersi scumpi și mergeau la tot felul de evenimente cool. Așa părea industria publicității pe atunci – ca o zeită. Dar eu nu voiam să fiu zeiță, voiam să fiu jurnalistă. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The GOOD Company

The GOOD Company este un hub de consultanta ce integreaza marketing-ul si comunicarea pentru a dezvolta un mix mereu nou de solutii pentru advertiserii alaturi de care lucram si pentru publicul pe care ei si-l doresc... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneBranded


Related