Exploratist: Dacă e vară, e cod portocaliu de performanță. Eveniment intern made by Orange România

Exploratist: Dacă e vară, e cod portocaliu de performanță. Eveniment intern made by Orange România

Într-o atmosferă cool și relaxată, colegii din marea echipă a liderului în domeniul telecomunicațiilor s-au conectat cu emoție și nerăbdare la evenimentul intern We did it Together @Orange, prin care compania a adus echipele cu rezultate remarcabile în atenția tuturor.

Partenerul Orange în acest proiect a fost echipa Exploratist, alături de care a construit un concept plin de emoție, centrat pe oameni, cu o implementare de la A la Z riguroasă și exigentă.

Evenimentul s-a desfășurat în format hibrid, astfel că dintr-un studio setat la sediul central al companiei, membrii conducerii executive au transmis live mesaje despre prioritățile, succesele și direcțiile strategice pentru următoarea perioadă. Majoritatea colegilor au participat online la eveniment, unii chiar de la birou, prin platforma de evenimente corporate, Digital Stage, lansată de Exploratist la finalul anului trecut. Pe tot parcursul evenimentului au fost conectați, constant, peste 1.000 de participanți din rândul publicului intern.

Prima parte a evenimentului, cea de business, a luat forma unui talk-show TV, moderat de actorul improvizator profesionist, Bogdan Untilă, și a fost urmată de o gală de premiere a celor mai performante echipe.

 

Emoție, aplauze și energie pentru oamenii din Orange

O particularitate a galei a fost conceptul de premiere de echipe, creat de echipa Orange, versus recunoașterea individuală. Astfel, au fost apreciate și recunoscute performanțele unor echipe care, prin implicarea, dedicarea și perseverența lor, au condus proiecte strategice cu un impact major. Cei peste 500 de nominalizați, o bună parte dintre ei conectați online, au primit aplauze la scenă „virtuală” deschisă din partea întregii organizații.

 

„Iubesc oamenii Orange. Pentru mine, ei sunt motivul pentru care zi de zi vin la birou. Mi-am dorit foarte mult o astfel de gală în care să ne bucurăm împreună, într-un eveniment deosebit, de calitățile, de rezultatele și de triumful colegilor din Orange. Să ne amintim că tot ceea ce am realizat an de an li se datorează. Mulțumesc, și pe această cale, fiecărui coleg premiat”, ne-a împărtășit Doina Filip, Head of Reward & HR Budget, Orange România.

 

Pornind cu obiectivul de a crea vizibilitate și emoție echipelor de câștigători, Exploratist a făcut ceea ce știe să facă cel mai bine. Gala online a conectat aproape 1.000 de participanți, iar în momentele de premiere, colegii aplaudați au beneficiat de o triplă recunoaștere și susținere: din partea unui senior manager, din partea unui coleg cu rol cheie din organizație, dar și printr-un cadou muzical, interpretat de Vlad Pasencu, muzicianul prezent la eveniment.

„Pentru noi, We did it Together @Orange a fost o oportunitate de a ne autodepăși. Am construit o soluție creativă de employee experience în sistem hibrid pentru un context de business, dar care să răspundă și obiectivelor de recunoaștere. Experiența colegilor mei, care încorporează Comunicare interna, HR și Marketing Digital, ne-a permis să răspundem, printr-o variantă câștigătoare, briefului unei echipe redutabile mixte, cu roluri complementare.”, menționează Andrei Petran, managing director Exploratist.

 

Evenimentul a stârnit un engagement foarte bun al participanților. Timp de 3 ore, aproape 1.000 de oameni au fost conectați constant în platforma Digital Stage, unde 400 dintre ei și-au transmis nenumărate mesaje și au adresat întrebări. 

Acest proiect a fost posibil datorită entuziasmului, atenției la detaliu și creativității echipei formate din:

 

Exploratist
Silviu-Andrei Petran, managing director
Corina Ilie, senior partner
Mirela Tănase, senior partner
Rovana Munteanu, customer experience lead
Ana Ilinca Macri, senior consultant
Mihai Roșca, tech consultant
Cătălin Popescu, artistic producer
Alex Sava, chief video editor
Petruț Nedelcu, graphic designer

Orange România
Veronica Dogaru, Head of Corporate Communications & CSR
Doina Filip, Head of Reward & HR Budget, Orange România
Giorgiana Biciușcă, Wellbeing & Recognition Designer
Mădălina Pavel, Internal Communication Specialist
Olivia Olaru, Internal Communications Lead
Larisa Bucur, Strategic Communications Lead
Alina Zamfir, HR Employee Experience Maker

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related