Permanent4 Agency lansează mărcile Opel, Peugeot și Citroën pe TikTok

Permanent4 Agency lansează mărcile Opel, Peugeot și Citroën pe TikTok

Permanent4 Agency semnează strategia locală pentru TikTok dedicată mărcilor Opel, Peugeot și Citroën. Trust Motors devine astfel primul importator auto din România care își promovează activ mărcile din portofoliu pe TikTok, printr-o strategie de conținut realizat exclusiv local.

Lansarea celor 3 conturi a fost aliniată cu strategia de repoziționare a celor 3 mărci la nivel global. Trust Motors își propune să cucerească pe TikTok o clientelă tânără și să vorbească cu o generație mobile-first, eco-conscious și, în curând, electric-first.

@peugeot.romania Puțină atenție, vă rog #Peugeot #Peugeot308 #PeugeotRomania #308pluginhybrid #308hybrid #hybridcar #Cartok #PlugInHybrid original sound - Edward Edwin

 

“Misiunea noastră pe această platformă este să aducem mărcile și tehnologia de ultimă generație în atenția publicului tânăr, dar și să reînnoim legătura cu proprietarii modelelor noastre deja emblematice. Opel și Peugeot au trecut recent printr-o reinventare atât la nivel de identitate vizuală, cât și strategică, prin accelerarea puternică a electrificării gamei de modele, iar Citroën sfidează în prezent neconvenționalul și prefațează o democratizare a mobilității viitorului într-un mod optimist și relaxat”, declară Rodica Ionescu - PR Manager Trust Motors.

@citroen.romania ? Noul Citroen C5 X #Citroen #CitroenRomania #C5X #carphotography #carpics #photographytricks #photographytips #CitroenLovers I miss it many times - Lando Norris

 

În clipurile de pe TikTok, utilizatorii vor descoperi conținut original pe contul fiecărei mărci, editat în stilul antrenant al platformei, care prezintă într-un mod ușor de înțeles caracteristicile noilor modele și alternează noutățile de produs cu trend-uri și conținut realizat în colaborare cu diverși creatori de conținut.

@opel.romania #NoulOpelAstra #OpelAstra #Opel #OpelRomania #ThisisOpel #Cartok #Opelfan Wiggle (feat. Snoop Dogg) - Jason Derulo

 

“Trust Motors este prima companie auto din categoria sa de pe această platformă, un business antreprenorial românesc și, totodată, reprezentantul oficial pentru patru producători auto pe piața românească, așa că misiunea noastră a fost de la început una complexă. Ne-au ajutat experiența hands-on din ultimul an de pe celelalte canale Social Media ale importatorului, accesul la calendarele globale și la noile platforme de comunicare, iar pentru TikTok am reunit aceste elemente cu expertiza agenției și am creat o strategie locală de la zero, pentru a reflecta în mod corect și creativ personalitatea fiecărui model, ancorată în realitatea pieței auto din România.

Am avut o chimie foarte bună cu partenerii noștri de la Play Vertical specializați în video content și am reușit să inserăm consumer brands în toată avalanșa de supercar-uri care monopolizează atenția publicului, acesta fiind unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus. Am viralizat fiecare brand cu câte un clip care a atins milestone-ul de 100k views în mod organic, într-un timp relativ scurt”, Laura Plugaru, Founder & Creative Manager Permanent4 Agency.

Echipa de proiect:

Trust Motors: Rodica Ionescu - PR Manager, Nadia Pietreanu - Opel & Citroën Marketing Director, Dana Marțian - Peugeot & DS Marketing Director
Permanent4 Agency: Laura Plugaru - Creative Manager, Alexandru Ilie - Account Manager
Play Vertical: Robert Tatoi - Video Marketing Specialist, Andrei Răileanu - Video Editor

Permanent4 Agency este o agenție multifuncțională de marketing și comunicare din România, orientată către industria auto, care accelerează în prezent și alte industrii. Portofoliul extins al agenției reunește clienți precum BCR, BCR Leasing, Romania Driving Experience, ROTAC, AutoItalia, MIDOCAR, EY Careers, HAYS, Microgreens Romania, Sanamed, Holcim și alții.

Trust Motors este unic importator în România pentru mărcile Peugeot, Citroën, DS și Opel și are o expertiză de peste 30 de ani în vânzări și service.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related