[Refresh creativ] Manuela Gogu: Un director creativ e un hibrid care se construiește în ani de muncă și expunere

[Refresh creativ] Manuela Gogu: Un director creativ e un hibrid care se construiește în ani de muncă și expunere

”Să critici, dar să ții oamenii fericiți. Să dai argumente, dar să nu-ți piezi ziua în dezbateri. Să cauți idei, dar să știi când să te oprești. Să performenzi în timp ce te lupți cu nesiguranța. Munca de creative director e plină de contradicții și se desfășoară într-o industrie grea pentru ego și minte”, spune Manuela Gogu.

După un parcurs de 16 ani, în care a îndeplinit rolul de director de creație în mai multe agenții, Manuela este astăzi Creative Director la Line Agency, unde contribuie la creșterea accelerată a business-ului. Spune că i-au trebuit câțiva ani, o echipă puternică și câteva premii până și-a găsit metoda și încrederea în sine în acest rol.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Line Agency

We are a New Age Marketing Agency. A team of awarded specialists in cross-disciplinary marketing with thorough experience and great credentials achieved in the biggest marketing practices in Romania, France and... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related