Kooperativa 2.0 devine agenție de comunicare parteneră a Open Air Blues Festival Brezoi

Kooperativa 2.0 devine agenție de comunicare parteneră a Open Air Blues Festival Brezoi

Agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0 este din 2023 partenerul în promovare al celui mai mare festival de blues din sud-estul Europei, iar Cristian China-Birta, co-fondatorul agenției, devine directorul de marketing și relații cu sponsorii și partenerii în cadrul evenimentului.

Open Air Blues Festival Brezoi reunește pe scenă cele mai renumite talente ale muzicii blues din întreaga lume. În 2022, peste 30 de trupe și artiști au performat pe scena de la Brezoi în fața a 50.000 de spectatori, pe durata a 6 zile. Pentru 2023, organizatorii estimează aproximativ 80.000 de spectatori prezenți pe durata celor 6 zile ale festivalului.

Confirmate până acum pentru cea de-a cincea ediție sunt nume mari din lumea bluesului precum Beth Hart, Eric Gales, Walter Trout, Ana Popović, Kaz Hawkins și alți artiști.

„Am luat decizia de a realiza acest parteneriat pentru că Festivalul de la Brezoi a ajuns la un nivel la care era nevoie de parteneri puternici, care să se implice activ în organizarea festivalului. Alegerea Kooperativa 2.0 a fost una firească dată fiind experiența agenției, dar și implicării neoficiale de până acum a lui Cristian China-Birta în festival”, a declarat Mihai Răzvan Mugescu, directorul festivalului.

Festivalul își propune să reunească în viitor cât mai mulți iubitori ai acordurilor de blues și să depășească în notorietate granițele Europei, consolidându-și poziția de cel mai mare festival de blues din zona balcanică.

„Este o mare onoare, plăcere și o și mai mare provocare să devenim parte din acest fenomen al bluesului european care este Festivalul de la Brezoi. Atât eu personal, cât și echipa mea din Kooperativa 2.0 suntem conștienți că avem o mare responsabilitate și promitem să ne ridicăm la înălțimea provocării”, a declarat Cristian China-Birta.

Open Air Blues Festival Brezoi are loc în perioada 18-23 iulie 2023, la Brezoi, județul Vâlcea. Abonamentele și biletele pot fi achiziționate de pe brezoiblues.ro și de pe iabilet.ro.

Agenția a fost înființată în 2012 de antreprenori cu experiență de peste 10 ani în online. După mai bine de un deceniu de activitate și cu o echipă de peste 40 de angajați, Kooperativa 2.0 este acum o agenție full-service capabilă să ofere cu resurse proprii toate nevoile de comunicare și promovare ale clienților.

Kooperativa 2.0 este agenție membră a celor mai importante asociații din domeniul publicității și comunicării din România (IAB România, ARRP, IAA și AMCOR), iar de-a lungul anilor a fost desemnată drept cea mai vizibilă Agenție Digitală în online, potrivit Zelist Industries și pe locul 3 în „Top 10 agenții care au lucrat cu bloggerii”, conform Digital Report realizat de Revista Biz.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related