Trei premii pentru Saatchi & Saatchi + The Geeks la IAB MIXX Awards 2022

Trei premii pentru Saatchi & Saatchi + The Geeks la IAB MIXX Awards 2022

Două campanii semnate de Saatchi & Saatchi + The Geeks au fost premiate în cadrul Galei IAB MIXX Awards 2022. Astfel, campania Bookvertising realizată pentru Nemira Publishing House a obținut premii în două categorii ale competiției, respectiv Most Effective Campaign și Brand Advertising Campaign, în timp ce campania Yuki Saaki dezvoltată pentru IQads a obținut premiul din categoria Social Media Campaign, fiind totodată nominalizată la marele premiu, Bext MIXX Awards.

După cele șase premii de la Internetics, ne bucură confirmarea venită și de la juriul IAB MIXX Awards. Cele trei premii obținute de campaniile noastre, Bookvertising și Yuki Saaki, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun în obiectivul nostru de a deveni cea mai tare agenție de creație din România”, a declarat Bogdan Costin, Creative Director, Saatchi & Saatchi + The Geeks. 

Campania Bookvertising, dezvoltată pentru editura Nemira, are drept obiectiv încurajarea cititului și promovarea autorilor români, invitând brandurile să plaseze în propriile reclame cărți scrise de aceștia. De la lansarea proiectului, alte opt edituri s-au alăturat inițiativei Nemira. În plus, a fost difuzat în premieră, în România, primul mesaj de interes public ce încurajează lectura. Platforma Bookvertising rămâne deschisă în continuare tuturor editurilor și brandurilor care doresc să se alăture acestui demers.

Având la bază crezul IQads că viitorul va aparține creativității umane, iar tehnologia este un aliat al acesteia, campania Yuki Saaki dezvoltată de echipa Saatchi & Saatchi + The Geeks a adus în prim plan un scenariu imposibil de ignorat: apariția unei așa-zise companii care promitea să ofere soluții creative pe bază de A.I. în domenii precum publicitate, film, muzică și arte vizuale. Astfel, printr-o idee îndrăzneață, proiectul a provocat profesioniștii din industria creativă românească la conversație în spațiul public și a stârnit reacții, atrăgând atenția asupra valorii inestimabilă a creativiății.

IAB MIXX Awards este singura competiție internațională dedicată 100% proiectelor din zona de digital, organizată în România de către asociația industriei. IAB MIXX Awards oferă expunere internațională și în alte țări în care IAB este prezent. Acestea recunosc excelența în marketingul digital în campaniile cross media, fiecare aspect al acestor campanii fiind important: strategia, creativitatea, execuția, media, rezultatele și ROI.

 

Credits:

Campania Nemira - Bookvertising

Echipa Saatchi & Saatchi + The Geeks:
Vlad Petre - Managing Director
Bogdan Costin - Creative Director
Cristiana Petre - Senior Copywriter
Robert Soparlache - Senior Art Director
Miruna Antonescu - Head of Strategy
Paul Foltache - Senior Web Developer
Georgiana Feriu - Account Manager
Simona Zglimbea - Account Director

Echipa Nemira:
Andreea Lupescu – PR Manager
Eli Bădică – Coordonator n’autor
Ana Androne – Director Comercial
Andreea Mitran – Digital Brand Manager

 

Campania IQads - Yuki Saaki

Echipa Saatchi & Saatchi + The Geeks:
Vlad Petre - Managing Director
Bogdan Costin – Creative Director
Robert Șopârlache - Head Of Art
Cristiana Petre – Senior Copywriter
Mirabela Manea– Account Director
Paul Foltache – Senior Web Developer
Liviu Baciu – Account Manager

Echipa IQads:
Alexandra Bădicioiu Matei
Andrei Barbu
Ioana Cirstea
Marius Cristea

Echipa Studioset:
Iustin Surpanelu – Regizor
Alina David – Producător
Simona Macarie – Post Producție

Saatchi Creative Hub Bucharest este un ecosistem format din agențiile Saatchi & Saatchi și The Geeks, parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și cel mai mare din România. Din portofoliul de clienți fac parte PepsiCo (Cheetos, Star), Heineken (Ciuc, Neumarkt), Groupeseb (Tefal, Rowenta, Krups), Profi, Provident, Ferrero, Xella (Ytong, Macon) sau Unibet.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related