NewsIn lanseaza "AdRating", primul clasament business al agentiilor de publicitate din Romania

NewsIn, agentia de stiri a trustului Realitatea-Catavencu, a realizat primul clasament al agentiilor de publicitate full-service si de media din Romania, in functie de performantele de business inregistrate de acestea in ultimul an si jumatate. Astfel, "NewsIn AdRating", lansat la jumatatea lunii iunie, a luat in considerare cinci criterii de evaluare in intocmirea acestui rating: "Dinamica afacerii", "Performanta de New Business", "Constanta in afaceri", "Notorietatea" si "Contributia la afacerea clientului".

In principal, agentiile au fost punctate in functie de evolutia cifrei de afaceri din 2006 versus 2005, de numarul si dimensiunea clientilor atrasi in 2006 si primele luni ale lui 2007, de capacitatea acestora de a-si mentine portofoliul de clienti in acelasi interval, dar si de modul in care clientii lor le evalueaza contributia la business-ul in care activeaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated