Senior Interactive a dezvoltat pentru Renault proiectul Cliocosmopolitan.ro

Senior Interactive a dezvoltat pentru Renault site-ul www.cliocosmopolitan.ro, cu ocazia lansarii seriei limitate Clio Cosmopolitan. Site-ul pune la dispozitie utilizatorilor, in premiera in Romania, o zona virtuala de socializare creata cu ajutorul unui server multiplayer. Acesta permite dezvoltarea unui mediu virtual, in care mai multi utilizatori pot interactiona simultan. Chat room-ul este adresat in principal femeilor, dar nu ii exclude pe barbatii curiosi sa afle mai mult despre noua serie Clio Cosmopolitan.

"Clio Cosmopolitan se adreseaza unui public tanar si activ cu un stil de viata modern, pentru care aveam nevoie de o promovare pe masura. Un site inovator, ca cel propus si realizat de Senior Interactive, este exact ceea ce ne-am dorit", a declarat Elena Buhus, declarat Elena Buhus, Sef Departement Marketing Relational, Renault Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related