Senior Interactive a dezvoltat portalul corporate al Heineken Romania

Senior Interactive a dezvoltat www.heinekenromania.ro, portalul corporate al Heineken Romania. Proiectul se adauga portofoliului vast de proiecte dezvoltate de Senior Interactive pentru Heineken Romania in ultimii 4 ani de colaborare. Site-ul ofera informatii despre companie, istoria si valorile acesteia sau despre proiectele de responsabilitate sociala in desfasurare, fiind si un punct de plecare inspre site-urile brandurilor din portofoliul Heineken Romania pe piata romaneasca.

Senior Interactive este agentia de comunicare online pentru brandul Heineken, odata cu lansarea acestuia in Romania, in anul 2004. Pe parcursul colaborarii, alaturi de proiectele si campaniile online dezvoltate pentru brandul Heineken s-au adaugat si alte branduri din portofoliul companiei Heineken Romania. In prezent, Senior Interactive gestioneaza comunicarea online pentru site-ului corporate Heineken Romania si brandurile Heineken, Golden Brau sau Goesser. Senior Interactive asigura servicii permanente de strategie de comunicare online, creatie, dezvoltare, SEO, mentenanta si infrastructura tehnica.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

SectiuneRelated