S-a lansat noul site al agentiei de publicitate AdVenture

Agentia de publicitate AdVenture si-a extins identitatea la nivel virtual prin lansarea site-ului www.ad-venture.ro. Linia conceptuala a site-ului urmeaza cu fidelitate noua identitate adoptata de AdVenture in urma cu un an, bazata pe ideea de comics.

Toate elementele site-ului spun o poveste despre intregul parcurs al echipei AdVenture si se imbina armonis pentru a completea tema centrala dupa care este structurat.

Personajele acestui site, eroii, sunt membrii echipei AdVenture care sunt gata sa actioneze in orice situatie si sa termine ziua cu bine. Despre conceptul de comics, care sta la baza identitatii AdVenture, Liviu Redeleanu, Managing Partner afirma: "Daca ne gandim la povestea noastra si la valorile pe care le avem, conceptul de comics este foarte apropiat de noi. Eroii din benzile desenate sunt diferiti, prin puterile mai mult sau mai putin speciale, dar uniti de scopurile comune. Acesti eroi actioneaza conform unui cod propriu, lipsit de compromis."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related