BrandRate, singurul studiu de piata continuu despre capitalul de imagine al marcilor

Divizia Business Media Realitatea-Catavencu, in colaborare cu Reveal Market Research si cu sustinerea Smart Corporation, au lansat studiul BrandRate (Barometrul Brandurilor), singurul studiu de piata continuu asupra perceptiei romanilor in ceea ce priveste brandurile prezente in Romania. Primele rezultate ale studiului au fost anuntate la inceputul saptaminii si se refera la capitalul de imagine al marcilor din domeniul bancar. Marti, 28 octombrie, urmeaza a fi prezentata perceptia romanilor asupra marcilor din industria auto.

BrandRate este o cercetare continua care masoara perceptia consumatorilor vis-a-vis de marcile din 12 domenii - de la banci, telecomunicatii, energie, la auto, FMCG sau centre comerciale. Studiul masoara fiecare domeniu o data la trei luni, folosind un esantion reprezentativ la nivel national de 1000 de persoane pentru fiecare val de cercetare, in total, 16.000 de respondenti anual. In urma cercetarii, sunt disponibili, pentru fiecare domeniu si fiecare brand, indici care masoara eficienta comunicarii, perceptia asupra marcilor, favorabilitatea fata de o anumita marca samd.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related