Articole care fac referire la Pasionat de bunataturi
[Pasionat de bunătățuri] Din trecut, despre prezent. O să avem o generație de bunici corporatiști care nu mai gătesc deloc
[Pasionat de bunătățuri] Lucruri bune în 2018: Surpriza vine din zona spumantelor. Profitând de confuzia generală, câștigă teren și alte vinuri cu bule
[Pasionat de bunătățuri] Laura Laurențiu: Dincolo de trenduri sortite perimării, mâncarea este în primul rând despre gust
[Pasionat de bunătățuri] Lecturi, arome și întoarcerea la minimalism. Rețete simple, ingrediente puține, buget mic, timp redus
[Pasionat de bunătățuri] Bucatele aromate își fac propriile trenduri: dorul de copilărie, mirosul de pâine caldă
[Pasionat de bunătățuri] În Bucătăria familiei, nu vă faceți griji dacă n-ați auzit de ghee sau de fructul Persimmon
[Pasionat de bunătățuri] Cabinetul clujean de curiozități culinare. "Conceptul Cabinet de Vin&Cocotte se bazează pe gătire și servire exclusiv în cocotte, vase din fontă cu smalț foarte rezistent"
[Pasionat de bunătățuri] Biutiful By The Lake în cuvintele ownerilor: un ritm de viață, un joie de vivre, un modus vivendi
[Pasionat de bunătățuri] Mihaela Oppenkamp (the ARTIST): Foarte puțini oaspeți știu că suntem și owneri
[Pasionat de bunătățuri] Șerban Petre, despre ZAMA din Cluj: "Vreau ca rețetele noastre să dăinuie în timp, să le găsești aici și peste 20 de ani. Ca urmare, meniul nu s-a schimbat de la deschidere"
[Pasionat de bunătățuri] Popas în Timișoara, la Vinto Gastro Wine Bar. Mihai Lambrino: "Întotdeauna ne-am imaginat localul precum un mare, încăpător şi primitor living room"
[Pasionat de bunătățuri] Cristian Preotu (Le Bistrot Francais): Satisfacția cea mai mare vine când oaspeții se întorc cu drag, ca acasă
[Pasionat de bunătățuri] Adrian Dobrin (Chef Galerie): Am gândit tot proiectul plecând de la ideea de insulă centrală şi show cooking
[Pasionat de bunătățuri] Diana Popescu (L'Atelier): În București, zona de fine food, contemporary şi comfort food a crescut mult în calitate
[Pasionat de bunătățuri] Ștefan Teglas (Caruso): Sunt implicat în elaborarea meniului, dar nu la nivel de detaliu. Teste și discuţii avem constant, iar ce ne place tuturor rămâne
[Pasionat de bunătățuri] Cristina Mărginean (Dante Cafe & Dine): Un oaspete satisfăcut poate convinge mai ușor decât un spot publicitar
[Pasionat de bunătățuri] Anca Șinca (Chios Social Lounge): Până la finalul anului, intenționăm să dezvoltăm și mai mult ramura Events by Chios
[Pasionat de bunătățuri] Erik Kovacs (CASA Hirscher): Indiferent de funcţia pe care o avem în acest business, suntem tot timpul “gazda”
[Pasionat de bunătățuri] Corina Ureche (Bucătăria Urecheatei): Mi-am dat seama de puterea blogului abia după primele comentarii. Mi-am zis Hopa!, stai așa că nu sunt singură
[Pasionat de bunătățuri] Loredana Carp și Liana Filipaș (Bucătăresele Vesele): Românii au început să fie selectivi. Din ce în ce mai mulți sunt atenți la ingrediente și la modul de preparare
[Pasionat de bunătățuri] Claudia Vasilache (Lecturi și Arome): Îmi place bucătăria românească, cu mâncărurile care amintesc de copilărie, însă cea italiană este și va rămâne a doua mea dragoste
[Pasionat de bunătățuri] Iuliana Sbîrnea (Bucate Aromate): Nimic nu mă inspiră mai mult decât deserturile. E de ajuns să mă stârnească o fotografie şi nu mai am linişte până când nu fac ceva asemănător
[Pasionat de bunătățuri] Dana Burlacu Visternicu (Prăjiturici și altele): Blogul este cel de-al treilea copil al meu. Când băieţii mei îşi vor lua zborul, ăsta mic rămâne cu mine
[Pasionat de bunătățuri] Violeta Postolache (Caietul cu rețete): Unii români nu trec de bariera tradițională. Când am publicat reţeta de Paste cu caracatiță, am fost acuzată că nu mai ştiu să gătesc româneşte
[Pasionat de bunătățuri] Hai să gătim cu Amalia Oanţă. "Gătesc pentru familie, nu pentru blog, şi asta se vede în toate reţetele mele"
[Pasionat de bunătățuri] Un filosof al vinurilor adaptat la contemporaneitate. George Mitea (Lucruri Bune): Aş zice că publicul meu este partea cea mai bună a “afacerii”
[Pasionat de bunătățuri] Alexandra Juncu (Bucătăria familiei mele): Este adevărat că oricine poate găti; dar nu oricine poate găti, fotografia şi scrie în acelaşi timp
[Pasionat de bunătățuri] Carmen Paraschivescu (Garda Culinară): În aprecierile lor, cititorii mei fac referire la stilul meu de a scrie mai mult decât la rețetele postate
[Pasionat de bunătățuri] Cosmin Dragomir (Gastro Art) adună file din trecutul gastronomiei românești
[Pasionat de bunătățuri] Chef Cezar Munteanu: Un bucătar fără personalitate este ca o poezie fără rime. Bucătarii sunt cei ce dau valoarea unui restaurant
[Pasionat de bunătățuri] Ioan Florescu: Provocarea unui bucătar cu viziune este să gătească cu materie primă locală, de obicei găsită în piețele orașului său
[Pasionat de bunătățuri] Laura Laurențiu (Rețete ca la mama): Eu nu cred în secrete; dacă îi dau unui om ceva, nu tai o bucățică de acolo ca să o păstrez doar pentru mine
[Pasionat de bunătățuri] Liviu Preda: Adevăratele valori gastronomice le regăsim în cultura generațiilor de mult uitate - și, anume, la bunici
[Pasionat de bunătățuri] Sergiu Nedelea: M-am simțit mereu atașat de vinurile românești și, în special, de soiurile naționale. Și am căutat să aprofundez temeinic acest segment
[Pasionat de bunătățuri] Liviu Popescu (Fratelli Group): Nu am gândit niciodată aceste localuri în planuri de business, voiam să le facem pentru că aveam idei, pentru că ne plăceau nouă
[Pasionat de bunătățuri] Cristina Toth (Divă În Bucătărie): Nu copiez rețete din cursuri sau de pe alte bloguri, vreau ca preparatele să fie ale mele
[Pasionat de bunătățuri] Jakob Hausmann a adus Mica Elveție în România și practică publicitatea bunului gust
[Pasionat de bunataturi] Savori Urbane, retete bine gandite, fundal de rock'n'roll. "Ar trebui sa ne completam deviza cu «Nu ne batem joc de ingrediente»"


![[Pasionat de bunătățuri] Dana Burlacu Visternicu îndeamnă românii să nu uite de gust](https://media.iqads.ro/2018/11/collage7-cover-410.jpg)
![[Pasionat de bunătățuri] Diva în Bucătărie și o nouă modă veche: gătitul acasă](https://media.iqads.ro/2018/10/collage9-cover-410.jpg)
![[Pasionat de bunătățuri] Garda Culinară de sezon: un pepene murat e mai bun decât o roșie fără gust](https://media.iqads.ro/2018/10/collagedesezon-cover-410.jpg)

![[Pasionat de bunătățuri] Un om de știință într-ale vinurilor. Marinela V. Ardelean: "Când vine vorba de consum, prefer vinurile care nu depășesc aproximativ 25 de ani de viață"](https://media.iqads.ro/2017/09/19983711-1895574840709256-3128196832167126392-o-cover-410.jpg)
![[Pasionat de bunătățuri] Victor Melian, bucătarul crescut între kalareica moscovită și covrigul sărat de la București](https://media.iqads.ro/2017/09/transformarile-aduse-de-chef-victor-melian-au-clasat-pro-tv-pe-primul-loc-in-clasamentul-audientelor-3-cover-410.jpg)









