Articole care au sursa Selgros
[Pasionat de bunătățuri] Din trecut, despre prezent. O să avem o generație de bunici corporatiști care nu mai gătesc deloc
[Pasionat de bunătățuri] Lucruri bune în 2018: Surpriza vine din zona spumantelor. Profitând de confuzia generală, câștigă teren și alte vinuri cu bule
[Pasionat de bunătățuri] Laura Laurențiu: Dincolo de trenduri sortite perimării, mâncarea este în primul rând despre gust
[Pasionat de bunătățuri] Lecturi, arome și întoarcerea la minimalism. Rețete simple, ingrediente puține, buget mic, timp redus
[Pasionat de bunătățuri] Bucatele aromate își fac propriile trenduri: dorul de copilărie, mirosul de pâine caldă
[Pasionat de bunătățuri] În Bucătăria familiei, nu vă faceți griji dacă n-ați auzit de ghee sau de fructul Persimmon
[Pasionat de bunătățuri] Cabinetul clujean de curiozități culinare. "Conceptul Cabinet de Vin&Cocotte se bazează pe gătire și servire exclusiv în cocotte, vase din fontă cu smalț foarte rezistent"
[Pasionat de bunătățuri] Biutiful By The Lake în cuvintele ownerilor: un ritm de viață, un joie de vivre, un modus vivendi
[Pasionat de bunătățuri] Mihaela Oppenkamp (the ARTIST): Foarte puțini oaspeți știu că suntem și owneri
[Pasionat de bunătățuri] Șerban Petre, despre ZAMA din Cluj: "Vreau ca rețetele noastre să dăinuie în timp, să le găsești aici și peste 20 de ani. Ca urmare, meniul nu s-a schimbat de la deschidere"
[Pasionat de bunătățuri] Popas în Timișoara, la Vinto Gastro Wine Bar. Mihai Lambrino: "Întotdeauna ne-am imaginat localul precum un mare, încăpător şi primitor living room"
[Pasionat de bunătățuri] Cristian Preotu (Le Bistrot Francais): Satisfacția cea mai mare vine când oaspeții se întorc cu drag, ca acasă
[Pasionat de bunătățuri] Adrian Dobrin (Chef Galerie): Am gândit tot proiectul plecând de la ideea de insulă centrală şi show cooking
[Pasionat de bunătățuri] Diana Popescu (L'Atelier): În București, zona de fine food, contemporary şi comfort food a crescut mult în calitate
Arena Bucătarilor își pregătește Semifinala. Liviu Preda: "Creativitatea este 10% din farfurie, restul de 90% sunt transpirație și nopți nedormite în prealabil"
[Pasionat de bunătățuri] Ștefan Teglas (Caruso): Sunt implicat în elaborarea meniului, dar nu la nivel de detaliu. Teste și discuţii avem constant, iar ce ne place tuturor rămâne
[Pasionat de bunătățuri] Cristina Mărginean (Dante Cafe & Dine): Un oaspete satisfăcut poate convinge mai ușor decât un spot publicitar
[Pasionat de bunătățuri] Anca Șinca (Chios Social Lounge): Până la finalul anului, intenționăm să dezvoltăm și mai mult ramura Events by Chios
[Pasionat de bunătățuri] Erik Kovacs (CASA Hirscher): Indiferent de funcţia pe care o avem în acest business, suntem tot timpul “gazda”
[Pasionat de bunătățuri] Corina Ureche (Bucătăria Urecheatei): Mi-am dat seama de puterea blogului abia după primele comentarii. Mi-am zis Hopa!, stai așa că nu sunt singură
[Pasionat de bunătățuri] Loredana Carp și Liana Filipaș (Bucătăresele Vesele): Românii au început să fie selectivi. Din ce în ce mai mulți sunt atenți la ingrediente și la modul de preparare
[Pasionat de bunătățuri] Claudia Vasilache (Lecturi și Arome): Îmi place bucătăria românească, cu mâncărurile care amintesc de copilărie, însă cea italiană este și va rămâne a doua mea dragoste
[Pasionat de bunătățuri] Iuliana Sbîrnea (Bucate Aromate): Nimic nu mă inspiră mai mult decât deserturile. E de ajuns să mă stârnească o fotografie şi nu mai am linişte până când nu fac ceva asemănător


![[Pasionat de bunătățuri] Dana Burlacu Visternicu îndeamnă românii să nu uite de gust](https://media.iqads.ro/2018/11/collage7-cover-410.jpg)
![[Pasionat de bunătățuri] Diva în Bucătărie și o nouă modă veche: gătitul acasă](https://media.iqads.ro/2018/10/collage9-cover-410.jpg)
![[Pasionat de bunătățuri] Garda Culinară de sezon: un pepene murat e mai bun decât o roșie fără gust](https://media.iqads.ro/2018/10/collagedesezon-cover-410.jpg)
![[Pasionat de bunătățuri] Violeta Postolache (Caietul cu rețete): Unii români nu trec de bariera tradițională. Când am publicat reţeta de Paste cu caracatiță, am fost acuzată că nu mai ştiu să gătesc româneşte](https://media.iqads.ro/2018/02/violeta-cover-410.jpg)
![[Pasionat de bunătățuri] Hai să gătim cu Amalia Oanţă. "Gătesc pentru familie, nu pentru blog, şi asta se vede în toate reţetele mele"](https://media.iqads.ro/2018/02/collageamalia-cover-410.jpg)









