DRAFTFCB a dezvoltat campania pentru NIDA Profesional

DRAFTFCB vi-i prezinta oficial pe Stelu & Gelu, "Spargatorii de mituri" care fac praf miturile din lumea constructiilor. Acestia testeaza, pe parcursul a doua spoturi TV realizate pentru Lafarge, cele mai surprinzatoare mituri din constructii, ajungand la concluzia ca …doar ipsosul de imbinari NIDA Profesional ofera rezultate impecabile!

Campania realizata de DRAFTFCB promoveaza solutia de imbinari NIDA Profesional, realizata de Lafarge Arcom Gips, una din cele trei divizii ale companiei Lafarge. Specialistii in constructii stiu deja sau urmeaza sa afle: ipsosul de imbinari NIDA Profesional ofera imbinari perfect netede si fereste peretii de fisuri, fiind solutia ideala pentru imbinarea si finisarea placilor de gips carton.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related