26 de agentii inscrise la Effie 2009

Inscrierile la cea de-a sasea editie a festivalului de eficienta Effie Romania numara 70 de campanii si 26 de agentii.

Babel Communications, Brands&Bears, Bridge Communication, CAP, Cohn&Jansen| Ashley&Holmes , Cosmote, Cupid Consultancy, DRAFT FCB, GAV (Generic Audiovizual), GMP Advertising, Graffiti BBDO, Grey Romania, Headvertising, Leo Burnett&Target, Lowe&Partners, McCann Erickson, Next Advertising, Odyssey Communication, Ogilvy Romania, Papaya Advertising, Propaganda, Proximity, Publicis, Scala JWT, TBWA Merlin si Unilever sunt agentiile, respectiv companiile, care au inscris campanii la editia de anul acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related