FRIENDS Advertising pe CNN cu "Love Test"

In urma unui pitch cu inca 2 agenții din Africa de Sud, FRIENDS Advertising a realizat o campanie pentru PSI (Population Services International) in Africa, Swaziland. Campania s-a dovedit a fi un mare succes, eficiența ei fiind susținuta de cifre impresionante. Zilele acestea, știrea despre campanie figureaza printre headline-urile CNN.

FRIENDS Advertising a avut de conceput o campanie prin care PSI sa convinga cuplurile din Swaziland sa faca testul HIV impreuna. In aceasta țara, rata de incidența HIV este de 42%. De asemenea, intr-o țara unde sentimentul de "macho" e puternic, a convinge barbati si cupluri sa faca testul impreuna reprezenta o mare provocare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related