Brandul AEG a fost partenerul oficial al Regattei Romaniei 2009

Brandul AEG by Electrolux a fost sponsorul echipajului de yachting al lui Lucian Mindruta si partener oficial al Regattei Romaniei 2009. Prin acest proiect implementat de echipa Lowe PR, brandul AEG a fost prezent la toate momentele importante ale Regattei Romaniei, de la Skippers Briefing si competitia propriu-zisa, pana la festivitatea de inmanare a premiilor si petrecerea ce a urmat.

Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania, a inmanat premiul Overall al Regattei Romania echipajului Magic Time.

"Vorbind de un brand exclusivist, comunicarea AEG este usor atipica. In fiecare an, ne gasim in fata provocarii de a crea noi asocieri relevante atat din punct de vedere mesaj cat si la nivelul targetului. Anul trecut, am fost prezenti in cadrul Festivalului Sonoro. Anul acesta, ne-am concentrat atentia asupra competitiilor de yachting. AEG by Electrolux este un brand premium, iar asocierea cu yachtingul din Romania s-a pliat perfect pe valorile brandului - Perfekt in Form und Funktion. Ne bucuram ca am putut sustine echipajul lui Lucian Mindruta la Regatta Romaniei", afirma Monica Botez, PR Director Lowe PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related