Lowe PR si RBS Romania lanseaza RBS Visa "Spend & Earn"

Campania marcheaza lansarea cardului RBS Visa in Romania, un produs nou dedicat platilor de zi cu zi, care le ofera clientilor RBS beneficiul de a recupera pana la 2% din suma tranzactionata in fiecare luna, pe intreaga perioada de utilizare a cardului.

Produsul este o noutate pe piata, astfel de beneficii fiind oferite pana acum doar in cadrul unor campanii promotionale cu durata determinata.

Campania de PR dezvoltata in jurul produsului implica pe langa evenimentul de lansare si o componenta de educare.

"Piata cardurilor de consum este inca la inceput in Romania. De aceea, la RBS, orice nou produs de acest tip vine insotit de o intreaga strategie de informare si educare a consumatorului. Ne asumam doua obiective: in primul rand, sa venim cu solutii optime pentru piata din Romania si in al doilea rand, sa formam o noua generatie de consumatori." spune Oana Serban, Head of Communications, RBS Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated