Lowe PR lanseaza Hasbro in Romania

Echipa Lowe PR va gestiona campania de lansare a reprezentantei Hasbro in Romania, setand totodata fundamentele strategice de comunicare a brandului in zonele de media relations si business to business ce urmeaza a fi dezvoltate intr-o a doua etapa a procesului de acomodare locala a brandului.

Transformers, Monopoly, Nerf, Little Pet Shop, My Little Pony, Play-Doh, Playskool sunt doar cateva dintre jucariile Hasbro, compania americana care are in portofoliu multe dintre cele mai indragite branduri destinate divertismentului.

"Echipa Lowe PR ne-a impresionat prin creativitate si spirit ludic, prin felul in care s-au jucat cu conceptele de comunicare pentru a atinge o finalitate cat se poate de serioasa. Putini sunt cei care stiu sa se joace muncind!" spune Bibi Vos-van Mil - PR & Marketing Events Manager Emerging Markets EMEA.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related