Castigatorii Effie 2010

Cea de-a saptea editie Effie Romania si-a desemnat castigatorii in cadrul Galei de Premiere ale carei gazde au fost, ca in fiecare an, International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR).

CAP, GMP, Graffiti BBDO, Headvertising, Leo Burnett & Target, McCann Erickson, Next Advertising, Odyssey, Papaya Advertising, Propaganda sunt premiantii editiei 2010.

Printre cele mai premiate agentii in competitia Effie Awards 2010 se afla:
Graffiti BBDO, cu urmatoarele premii:
- Bronz pentru Dacia - Unbeatable Price (categoria Durables): Preturi I, II, Boxing ring;
- Sadu - Country Food (Food Products I): print, TV;
- Romtelecom Dolce - Share Dolce (Media & Entertainment): Thriller Movie;
- Silver pentru React - A Chance for Life (Non-Profit Pro-Bono / Public Service, Social Campaigns): TV, radio.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related