Seminarul "How to win an EFFIE": despre noutatile competitiei din 2013

Comitetul de Organizare EFFIE Awards 2013 organizeaza seminarul ''How to win an EFFIE'' marti, 2 aprilie, incepand cu ora 10:00, la sediul IAA Romania (Calea Victoriei nr. 126A, etaj 3). Participantii la seminar vor primi recomandari in vederea inscrierii in competitia EFFIE, vor afla mai multe despre cazurile premiate in 2012 si vor primi sfaturi pentru scrierea cazurilor.

Speakerii seminarului din data de 2 aprilie sunt: Teodora Popescu-Birlan - Presedintele Comitetului de Organizare si Director Comunicare Procter&Gamble BalkansStefan Chiritescu - Head of Strategy Graffiti BBDOAlina Buzatu - Head of Planning G2Alexandra Iavorschi - Managing Director Starcom MediaVestCostin Radu - Managing Partner The GeeksLoredana Caradimu - Strategic Planning & Business Development Director Ogilvy&Mather Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related