Un montagne russe de gif-uri care o ia prin Frank, Oxygen PR si MSPS

Un montagne russe de gif-uri care o ia prin Frank, Oxygen PR si MSPS

N-am pus "roller coaster", ca sa nu fie titlul prea american. Dar nu tin cu Rusia nicicum. Nici "impotriva" ei nu sunt. Rusii sunt ok, majoritatea. Asta nu-nseamna ca cei din Occident n-ar fi. In fine, toti avem problemele noastre. In continuare, ne proptim mai bine intr-un teritoriu aflat intrucatva la granita dintre Est si Vest. Sa fie Romania? Da, da, chiar ea. O luam pe la Bucuresti, spre cartierul Aviatiei si -jungem pe strada Nicolae G. Caranfil, unde incepe cursa GIF-urilor din Frank Group.

O sa cunoastem, pe rand, toate departamentele; o sa vedem CS-ul cu Creatia intr-un face-off animat sau de unde-si trage Digital-ul seva inspirationala. Vrem sa privim si cum cele doua Georgiane invart banii la Financiar, cum un Account Director simte ritmul asa bine, de mai ca ne ademeneste la un dans sau cum un Copy ne citeaza foarte adecvat din "Gladiatorul".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related