[Pe culmile lui 2017] Ana Ciobotaru & Delia Mija despre THE WAKE UP YEAR

[Pe culmile lui 2017] Ana Ciobotaru & Delia Mija despre THE WAKE UP YEAR

Daca 2016 a fost “THE WTF YEAR”, anul acesta poate purta titlul de “THE WAKE UP YEAR”, spun Ana Ciobotaru, Senior Copywriter, si Delia Mija, Senior Art Director Centrade | Cheil. De abia asteptam la anul, pe vremea asta, sa vedem ce va veni dupa W in 2018. Pana atunci, facem ordine in ce a fost. Bilantul Anei si al Deliei e plin de video-uri si gifuri diverse, dar in spatele lor sta un fir conductor foarte bine conturat: a fost anul cauzelor sociale. Si, ca o urmare fireasca, al trecerii de la Content is King la Context is King. Brandurile invata sa empatizeze, spune Delia: anul 2017 a fost si un an al invatarii cand toti ne-am pus intrebarea “cum sa fac asta mai bine?”.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

SectiuneBranded


Related