FAN Courier #LivreazăEmoţii împreună cu cei de la DoR

FAN Courier #LivreazăEmoţii împreună cu cei de la DoR

Pentru Marks, FAN Courier si DoR, anul 2017 a fost anul in care am livrat emotii intr-o forma speciala. 

Nascuta dintr-un brief pentru o macheta de presa, campania Livram Emotii, creata de Marks pentru FAN Courier, a devenit o platforma de sustinere a trailor autentice. Mai exact, alaturi de prietenii de la Decat o Revista, am invitat, pe parcursul unui an, 10 oameni si o echipa sa scrie un mesaj cuiva important pe coperta 4 a revistei. Iar noi ne-am angajat sa livram scrisoarea la destinatar, oriunde s-ar afla acesta.

Mesajele de suflet merita transmise intr-o forma speciala. Pentru ca ne facem prea rar timp sa ne reconectam cu cei carora avem atatea sa le spunem, am provocat oamenii sa aleaga o persoana importanta din viata lor si sa-i scrie sincer, simplu, cu drag. In felul acesta, coperta spate a publicatiei a devenit, pe rand, o scrisoare de multumire, un mesaj de ramas-bun, o declaratie de admiratie, un SMS intre prieteni sau un manifest artistic.

 

Tedy Necula, regizorul care ne-a ajutat si cu documentarea povestilor create intre expeditor si destinatar, a fost primul care a scris un mesaj catre George Balta, fost rugbist si actual speaker motivational. Raisa Beicu, Corporate Sponsorships Expert, i-a scris lui Jonathan Franzen, scriitorul ei preferat cu care acum corespondeaza des. Cristian Stefanescu, a.k.a. Electric Brother, muzician, i-a scris lui Norzeatic, prieten vechi stabilit acum in Japonia, pe care-l invita la lansarea videoclipului sau in cinema.

 

 

Al doilea numar al revistei DoR 2017 a avut pe coperta 4 si o scrisoare colectiva, scrisa de echipa FAN pentru un coleg foarte iubit care nu mai este printre noi, Nadir Balasel, Capitanul. Raul Gheba, comedian, i-a scris lui Teo, un alt comedian pe care il apreciaza. Alexandru Costin, fotograf, i-a scris lui Corbu’, prietenul din copilarie despre pasiunea lor comuna, sportul. Artistul Nicolae Comanescu si-a ales un destinatar colectiv, publicul care urma sa participe la expozitia lui din Olanda, transformand revista intr-un obiect de arta.

 

 

In cel de-al treilea numar al revistei, Geanina Staicu-Avram, de la JamilaCuisine.ro, i-a scris bunicii careia i-a multumit pentru inspiratie si incurajari. Urmeaza Victor Tapeanu, actor si initiatorul proiectului Cuibul Artistilor, care a ales sa-i scrie o scrisoare de multumire publicului din sala de teatru si sa-i vorbeasca despre cat de importanta e relatia dintre actor si spectator. Baietii de la The Pixels, trupa electro, i-au adresat lui Neil deGrasse Tyson o intrebare importanta despre univers, iar Neil le-a raspuns, dar nu la intrebare. Andreea Retinschi, fotograf, i-a scris bunicii, iar noi suntem recunoscatori ca au acceptat sa se deschida in fata noastra si ca putem impartasi cu voi legatura frumoasa si greu de descris in cuvinte dintre Bica si nepoata ei.

 

 

In ultimul numar DoR de anul trecut, i-am invitat pe Sandra Bold, Copywriter, Dragos Rusu, DJ si jurnalist, Raluca Kisescu, Brand Consultant si Ana Maria Ciobanu, Reporter DoR sa transmita ceva special unui om important din viata lor. Sandra i-a scris lui Bumbu despre sentimentul acela de petrecere pe marginea piscinei de care ii aminteste, Dragos i-a scris mamei despre ultimul pachet cu mancare primit de la ea si despre cat de mult o apreciaza, Raluca i-a scris lui Marco Van Basten, jucatorul de fotbal de care era indragostita la 13 ani, iar Ana Maria Ciobanu, poate cel mai mare fan Iris, i-a scris lui Cristi Minculescu despre toate concertele la care a tipat din primul rand.

Mesajul Anei Maria a fost selectat in cadrul evenimentului The Power of Storytelling, unde i-am provocat pe participanti sa ne lase un mesaj, urmand ca noi sa-l alegem pe cel mai bun si sa il trimitem pe coperta 4 a revistei DoR.

Ne bucuram ca am reusit sa documentam si video povestile lui Tedy, Comanescu si pe cea a Andreei Retinschi, iar acum ne pregatim pentru o noua serie de povesti, continuam si in 2018.

In plus, prietenii de la DoR au considerat ca Livram Emotii e o initiativa care genereaza povesti valoroase, asa ca au inclus povestea proiectului in interiorul revistei, de data aceasta. Puteti citi articolul despre campania Livram Emotii in ultimul numar DoR. 

 

Echipa Marks

Mia Munteanu, Client Service Director
Ana-Maria Pretut, Account Executive
Sabina Stanciucu, Creative Director
Daian Man, Art Director
Adriana Sandru, Social Media
Alexandru Nedeianu, DTP
Dan Hagiu, DTP

 

Ilustrator:

Evelin Bundur

 

Echipa FAN Courier

Roxana Magopet, Marketing & PR Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related