Damian Nuñez (Lowe Group): În acest moment, coordonez 10 echipe din MullenLowe și Profero. Urmează să încorporăm o echipă creativă și pentru Golin

Damian Nuñez (Lowe Group): În acest moment, coordonez 10 echipe din MullenLowe și Profero. Urmează să încorporăm o echipă creativă și pentru Golin

Prin 2002, David Droga ținea un discurs pe scena unui festival de advertising din Buenos Aires. În public se afla și un graphic designer care câștigase la radio bilete pentru eveniment. Până atunci, Damian Nuñez lucrase într-o companie mică care producea hărți rutiere; nu știa prea multe despre publicitate. 16 ani mai târziu, noul Chief Creative Officer al Lowe Group România povestește cum, ca urmare a discursului lui Droga, se apuca să studieze Art Direction și, un an mai târziu, obținea primul job într-o agenție, la DDB Buenos Aires. Câteva luni mai târziu, Damian era deja premiat cu un Grand Prix la categoria Print a festivalului iberoamerican de publicitate El Sol, pentru un proiect Volkswagen. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este una dintre cele mai mari agentii de digital advertising din Romania, cu o echipa de 42 de specialisti si o expertiza de peste 8 ani in... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, in acelasi an, locul 1 in cele mai importante competitii ale industriei: PR Agency of the Year in cadrul galei Romanian PR Award 2014, #1 PR Agency in... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated