Damian Nuñez (Lowe Group): În acest moment, coordonez 10 echipe din MullenLowe și Profero. Urmează să încorporăm o echipă creativă și pentru Golin

Damian Nuñez (Lowe Group): În acest moment, coordonez 10 echipe din MullenLowe și Profero. Urmează să încorporăm o echipă creativă și pentru Golin

Prin 2002, David Droga ținea un discurs pe scena unui festival de advertising din Buenos Aires. În public se afla și un graphic designer care câștigase la radio bilete pentru eveniment. Până atunci, Damian Nuñez lucrase într-o companie mică care producea hărți rutiere; nu știa prea multe despre publicitate. 16 ani mai târziu, noul Chief Creative Officer al Lowe Group România povestește cum, ca urmare a discursului lui Droga, se apuca să studieze Art Direction și, un an mai târziu, obținea primul job într-o agenție, la DDB Buenos Aires. Câteva luni mai târziu, Damian era deja premiat cu un Grand Prix la categoria Print a festivalului iberoamerican de publicitate El Sol, pentru un proiect Volkswagen. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related