[Ieșirea din convențional] Andreea Golban: Consumatorul mai că nu ne roagă în genunchi să-i captăm atenția cu ceva mișto

[Ieșirea din convențional] Andreea Golban: Consumatorul mai că nu ne roagă în genunchi să-i captăm atenția cu ceva mișto
Foto: Eduard Cîrstea

Nu sunt mulți clienți dispuși să investească în neconvențional, deși în fiecare brief citești celebrul ”out of the box”, spune Andreea Golban, Creative at Friends \ TBWA Bucharest. Într-o lume ideală, însă, neconvenționalul ar trebui să fie sinonim cu publicitatea, crede Andreea.

 Suntem o țară cu totul și cu totul neconvențională. De la oameni, la locuri. De la felul nostru de a fi, la modul în care ne-am construit habitatul ăsta numit ”România”. Noi, publicitarii, știm asta. Avem ditamai terenul de joacă cu idei nemaivăzute & nemaiauzite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related