[SoMe 2020] Claudiu Trușcă: Am urmărit în timp real cum noi platforme creative, precum Tik Tok, au explodat

[SoMe 2020] Claudiu Trușcă: Am urmărit în timp real cum noi platforme creative, precum Tik Tok, au explodat

Tablou din timpul pandemiei, iulie 2020: toate planurile, toate campaniile, evenimentele, happening-urile, emoțiile, frustrările și nevoile s-au mutat în mare parte într-un singur loc, în Online. Claudiu Trușcă, Head of Social Media, Heist Industries, povestește cum câteva capitole din istoria recentă: în câteva zile s-a trecut de la normal, la pandemie, de la pace, la protest, de la „taking things for granted”, la criza de drojdie.

În paralel, ne luptam cu teoriile conspirației legate de tehnologia 5G și furtul de date personale prin termoscanarea de la intrarea în supermarketuri. Într-un timp extrem de scurt, așteptările oamenilor față de branduri s-au amplificat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related