Andreea Sandu: Ne-am dat seama ca puterea noastra consta in a aduna in jurul nostru talente valoroase din diverse “cercuri” de expertiza

Andreea Sandu: Ne-am dat seama ca puterea noastra consta in a aduna in jurul nostru talente valoroase din diverse “cercuri” de expertiza

Spun ca pasiunea pentru comunicare, curiozitatea, spiritul colaborativ si inimile deschise i-au adus impreuna intr-o noua agentie, pentru care primele planuri realiste s-au conturat intr-un coffee shop numit Utopia. Andreea Sandu vine cu experienta ei de 20 de ani in publicitate si business, iar Sebastian Olar si Arpad Rezi sunt intr-o relatie profesionala de creatie, serioasa de 13 ani. Din acest amestec bun si echilibrat de management si creativitate a iesit un perfect match numit Circles Colab.

“Eram in cautarea unui proiect pe care sa il conturez mai bine, ceva care sa aduca un unghi nou in piata, the world doesn’t need another agency. Ne-am dat seama ca puterea noastra consta in a aduna in jurul nostru talente valoroase din diverse “cercuri” de expertiza. De aici am plecat cu pozitionarea si incercam sa privim mereu lucrurile din perspectiva asta”, zice Andreea Sandu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related