Gala Premiilor EFFIE Romania 2005

EFFIE este singurul festival care recompenseaza reusita in atingerea si depasirea obiectivelor de publicitate si isi va desemna castigatorii pe 25 martie 2005, la J.W. Marriott Grand Hotel. Jurizarea celor 49 de campanii, de la 20 de agentii, inscrise in concurs va avea loc tot la Marriott, in 22 - 23 martie, procesul avand loc individual si confidential. Evenimentul se gaseste la cea de a doua editie in Romania, ca urmare a preluarii in 2004 a licentei de organizare de la American Marketing Association New York.

Comitetul de organizare este format din Manuela Necula (RedCell/141), Marcho Kouumdjiev (Unilever SCE), Radu Florescu (Saatchi & Saatchi), Razvan Matasel (Leo Burnett), Felix Tataru (GMP/MAP). Evenimentul este organizat de Business Media Group si sustinut de RAAA (Romanian Association of Advertising Agencies) si IAA Romania (International Advertising Association). Auditarea informatiilor comunicate in formularele de inscriere va fi asigurata de Delloite & Touche.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related