Gala Premiilor EFFIE Romania 2005

EFFIE este singurul festival care recompenseaza reusita in atingerea si depasirea obiectivelor de publicitate si isi va desemna castigatorii pe 25 martie 2005, la J.W. Marriott Grand Hotel. Jurizarea celor 49 de campanii, de la 20 de agentii, inscrise in concurs va avea loc tot la Marriott, in 22 - 23 martie, procesul avand loc individual si confidential. Evenimentul se gaseste la cea de a doua editie in Romania, ca urmare a preluarii in 2004 a licentei de organizare de la American Marketing Association New York.

Comitetul de organizare este format din Manuela Necula (RedCell/141), Marcho Kouumdjiev (Unilever SCE), Radu Florescu (Saatchi & Saatchi), Razvan Matasel (Leo Burnett), Felix Tataru (GMP/MAP). Evenimentul este organizat de Business Media Group si sustinut de RAAA (Romanian Association of Advertising Agencies) si IAA Romania (International Advertising Association). Auditarea informatiilor comunicate in formularele de inscriere va fi asigurata de Delloite & Touche.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related