La Gala EFFIE Romania 2005 s-a premiat eficienta in publicitate

Vineri, 25 martie, ora 19.30, agentiile de publicitate impreuna cu reprezentantii companiilor cliente s-au reunit la J.W. Marriott Grand Hotel pentru a afla castigatorii celei de a 2-a Editii a festivalului eficientei in publicitate - EFFIE Romania 2005.

Gala EFFIE, prezentata de Andi Moisescu, a premiat cele mai eficiente campanii din 2004. Castigatorii premiilor EFFIE Romania 2005, in functie de categoria in care si-au inscris lucrarile, sunt:

Produse Alimentare:
Gold
NextCap - Fulga - "Ce vaca sunt!"
McCann Erickson - Kandia - "Ciocolata cu dragoste"

Bauturi Alcoolice
Bronze
Momentum - Bergenbier - "Comentatorii"
Headvertising - Bergenbier - "Q-Pack 2L"

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated