AdPrint prezinta: Echipa celor trei muschetari

Daniel Fohr (Fondator si Director de Creatie, MC Saatchi GAD, Paris), Robin de Lestrade (Director de Creatie, Young&Rubicam, Paris) si Jorge Carreno (Director de Creatie, Young&Rubicam, Paris) vor forma in februarie, la AdPrint, singura echipa compusa din trei "judecatori".

Dupa ce a fost jurnalist si profesor de Limba Spaniola in Italia si Venezuela, Daniel si-a inceput cariera in publicitate la TBWA, din pozitia de planner-copywriter. Au urmat agentiile DDB Needham, Australie, CLM/BBDO, Bates France, Grey Paris, BETC, Publicis si Leo Burnett Paris, pana in septembrie 2005 cand a fondat MC&SAATCHI.GAD Paris. Amnesty International, M6, Pepsi-Cola, Toyota, Volkswagen, Danone, Balmex, Aquafresh, Slim Fast, Heineken, Evian, Air France sunt doar cateva dintre brandurile pentru care Daniel a fost distins cu premii la cele mai importante festivaluri internationale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Oameni

SectiuneRelated