Simona Firtat se alatura GMP

Agentiile GMP Advertising si GMP PR au, incepand cu aceasta luna, un purtator de cuvant. Simona Firtat se alatura celor doua echipe in functia de Corporate PR Manager, coordonand atat comunicarea externa cat si pe cea interna.

Simona are o experienta de peste opt ani in presa si in industria comunicarii si a ocupat anterior functia de PR Manager The Group. Ca jurnalist, a lucrat in redactii precum AdMaker, Banii Nostri si Business Standard, unde a scris despre industria de media si de publicitate. Simona a iesit din presa in urma cu un an pentru a imbratisa cariera de comunicator pe care o pregateste de cand a absolvit facultatea, dupa cum afirma. Are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si cursurile unui Masterat in Stiintele Comunicarii, ambele in cadrul Universitatii Bucuresti. Simonei ii plac geometria in spatiu, privirile panoramice si Alpii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related