2 oameni noi in echipa Ogilvy

Oana Stanoevici revine pe pozitia de PR Manager in cadrul grupului Ogilvy, dupa ce timp de un an a lucrat la Porsche Romania, ca PR Specialist.

Oana are o experienta bogata in jurnalism - facand parte de-a lungul a 10 ani - din echipele Radio Contact, Radio XXI, Radio Guerrilla. Debutul in Relatii Publice s-a petrecut in grupul de presa Academia Catavencu, unde a coordonat mentinerea relatiei cu presa pentru toate publicatiile din trust, printre care "Academia Catavencu", "Tabu" si "Superbebe". Dupa aceasta colaborare Oana a ales Ogilvy PR, unde a avut ca si clienti LG Electronics, Friesland Foods si RTPR. "Am vazut cum e si de partea cealalta a baricadei, iar acum am decis sa ma intorc la Ogilvy pentru un cont care imi ofera multe provocari, intr-o echipa profesionista, printre oamenii pe care ii simt aproape". - a declarat Oana Stanoevici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related