Lowe & Partners a organizat prima actiune stradala de colectare de Timp

Campania "Doneaza timp" s-a derulat in intervalul 3-5 decembrie 2008 si a vizat mobilizarea si responsabilizarea romanilor in directia implicarii sociale in alte demersuri decat cele deja consacrate. In loc de bani, alimente sau haine, bucurestenii au fost invitati sa puna la dispozitia celor aflati in nevoie o resursa pe cat de la indemana, pe atat de pretioasa: TIMP.

Mecanismul campaniei a fost unul stradal, menit a aduce Crucea Rosie cat mai aproape de romani si a transforma aceasta identitate pentru multi aspirationala, in ceva concret, un vecin, un membru al societatii din care facem parte - ceva palpabil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

SectiuneRelated