Lowe lanseaza Colectia cu Parfumuri Fine Rexona

"Campania este cu adevarat frumoasa si transmite un mesaj care va revolutiona industria frumusetii. Spotul exprima intr-un mod foarte plastic acest mesaj si cred ca si-ar putea atinge obiectivul chiar si fara voice over. Luxul accesibil este viziunea de la care s-a pornit in conceperea acestei game revolutionare. Frumusetea nu mai este inglobata intr-o sticla de cristal ci este practica. Femeia de pe strada, femeia in miscare este cea pentru care a trebuit sa regandim luxul, confortul si frumusetea. Strada este noul podium al modei Rexona!" spune Anca Ditu, Account Director Lowe.

Protectie imbatabila sau parfum fin? Le putem avea pe amandoua intr-un singur deodorant din noua si revolutionara gama "Rexona cu parfumuri fine" care imbina esentele alese cu protectia antiperspiranta, asa cum nici un alt deodorant nu a mai facut-o pana acum.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related