Primul spot Cosmote cu regizor de la Hollywood

Cel mai recent spot COSMOTE realizat de catre Ogilvy Romania este regizat de Mick Davis, un celebru scenarist si regizor venit direct de la Hollywood.

Dezvoltata sub conceptul "Arta conversatiei cere exercitii!", campania COSMOTE este parte a platformei "Cuvintele sunt importante". Campania, ce se adreseaza in principal tinerilor utilizatori ai Cartelei COSMOTE, promoveaza una dintre extraoptiunile acesteia, respectiv cea care iti ofera un pachet generos de minute, incat ai tot timpul sa faci din conversatie o arta.

Noul spot al acestei campanii - "Graffiti" - este realizat intr-un mood urban-hip si are un un ritm de streetdance. Andreea Constantinescu, art director Ogilvy spune: "Am ales aceasta tema, a graffitiului, pentru plusul de culoare si nonconformismul ei, trasaturi pe care le regasim cu usurinta la tinerii ce folosesc cartelele prepaid".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

Joie Negru
acum 14 ani
Nu e Wow, dar e comic, imi place.


Branded


Related