Ogilvy semneaza spotul Cosmote - "Balerinul"

"Balerinul" - unul dintre cele mai recente spoturi realizate de Grupul Ogilvy Romania pentru COSMOTE - vorbeste, intr-o nota plina de umor, despre importanta comunicarii.

Povestea spotului porneste de la mesajul "Platesti prea scump sa vorbesti cu cine-ti place?", si dramatizeaza intr-un mod amuzant - vorbind despre prietenie si bucuria de a vorbi nestingherit - beneficiile oferite de Cartela COSMOTE.

"De ce balet? Pentru ca este ceva extrem de dificil si complex, plin de rafinament si... feminitate. Asa ca, faptul ca am pus un baiat in acel "univers feminin" nu a facut decat sa aduca o doza convingatoare de umor. Ceea ce ne bucura la acest spot pe langa intriga in sine, este realizarea lui. Am avut norocul sa gasim un spatiu a carui lumina ne-a introdus imediat in moodul artistic."- spune Alexandra Manoila, Copywriter Ogilvy.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related