10 ani de la debutul Romanian PR Award

Romanian PR Award a ajuns la editia cu numarul 10. Proiectata ca o competitie moderna, Romanian PR Award si-a propus sa celebreze anual excelenta in comunicare si relatii publice.

Odata cu editia aniversara a fost relansat site-ul competitiei, care centralizeaza, in afara de informatiile necesare inscrierii, arhiva campaniilor finaliste la editiile precedente si studiile de caz pentru fiecare dintre acestea.

Inscrierile pentru Romanian PR Award #10 sunt deschise pana luni, 24 septembrie 2012, elementele de noutate in acest an fiind cele 24 de categorii de concurs, posibilitatea de a inscrie o campanie in cadrul mai multor sectiuni sau depunerea aplicatiilor doar in format online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related