Schimbari in echipele de creatie, strategie si client service ale Graffiti BBDO

In prima jumatate a anului, Graffiti BBDO si-a regandit structura interna si a numit noi lideri in fruntea departamentelor-cheie ale agentiei, informeaza un comunicat de presa emis de astazi de agentie.

Dupa plecarea lui Mihai Gongu la GMP, creatia agentiei este condusa acum de catre Alex Strimbeanu si Vlad Lazar, care sunt noii Creative Directors.

Alaturi de ei, Stefan Chiritescu a fost numit Head of Innovation, lasand conducerea echipei de Strategie lui Dan Sendroiu, iar Bianca Dordea este noul Client Service Director al agentiei.

Cu peste opt ani de experienta de agentie, Alex Strimbeanu a inceput job-ul de copywriter la Gavrila & Asociatii continuand apoi la Grey Worldwide Romania ca Senior Copywriter si la Graffiti BBDO in postura de Group Creative Director. Alex are in portofoliu campanii pentru brand-uri precum: Volksbank, Petrom, Dacia, Tuborg si recunoastere nationala si internationala a creativitatii la festivaluri precum AdPrint, Eurobest sau Cannes Lions.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related