Draga Mos Craciun

Draga Mos Craciun


Am fost un publicitar bun anul asta, nici prea cuminte, nici prea obraznic. 

Am inscris lucrari la festivaluri in limitele decentei.
Si am gandit numai campanii eficiente.

Am incercat sa nu ma supar cand a castigat o campanie mai nasoala decat a mea. Am fost cat de cat dragut cu colegii care imi plac. Am respectat cu sfintenie cateva deadline-uri si asa am aflat cum e sa dormi in agentie. 

Din aceste motive, nu accept nuieluse decat in forma tacurilor de biliard personalizate, betelor de schi ultraperformante sau unditelor profesioniste.

Altfel, imi doresc in acest an sa-mi aduci produse care comunica bine. Care nu trateaza oamenii drept tinte. Hint: produsele brandurilor pentru care lucrez eu comunica super. E logic ca brandurile misto sa ajunga pe mana oamenilor cei mai tari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related