Urmeaza cel mai sincer truc din lume

Urmeaza cel mai sincer truc din lume

Auzi din toate partile ca viata e mai usoara cand spui tot adevarul si numai adevarul. Intre timp, tu preferi sa stai in casa o saptamana decat sa-i recunosti fetei de la E c-o placi sau vecinului de la 3 ca il stalkeresti pe Facebook. Dar stai ne gandim: nu exista o procedura oficiala a sinceritatii. Deci cine ar putea comenta la adevarul transmis printr-o doza termosensibila Sprite? Cand doza e rece, iti arata doar jumatate din adevar. Pe masura ce bei si se incalzeste, ti-arata adevarul gol-golut. Hai sa vezi cum dozele de adevar asteapta sa le castigi pe pagina de Facebook Sprite.

Adevarul sincer si complet e usor de recunoscut - nu-i asa? - dupa cat de greu ti-e sa-l dai mai departe. Dar, tine minte, creativitatea te ajuta in viata chiar mai mult decat matematica (!). Aici aterizeaza cea mai sincera doza de suc pe care o s-o bei vreodata, care afiseaza, de la rece la cald, exact adevarul incomod de pus in vorbe. 

In total, sunt 31 de combinatii de replici pe dozele Sprite. Ca sa te pui la punct pe viata cu sinceritatea, participa la provocarile de adevar lansate periodic pe pagina de Facebook a brandului si castigi cate 4 doze deodata.

 

 

Exista cate-o doza pentru orice situatie in care te-ai putea regasi alaturi de colegi, prieteni reali si virtuali, followeri, febleti, iubiti si iubite, frati si surori. Asa ca ce zici daca inlocuiesti al 378-lea compliment "subversiv" cu o doza de adevar deghizata intr-una de suc?

 

Catre prietena ta cea mai buna, intrata recent in cea mai romantica relatie din viata ei:

In loc sa risti totul si sa te prefaci ca nu, tu nu vrei niciun fel de atentie, deloc si niciodata:

Cand nu intelegi daca algoritmul Facebook e de vina sau... ce altceva?

Asta ar fi ce numim noi cel mai sincer truc catre adevar de pe planeta.

 

Echipele care au participat la proiect

Din partea Coca-Cola Romania: Daria Gonta (Brand Manager Flavors), Alina Ionescu (Sr. Brand Manager Flavors);

Din partea McCann / MRM: Catalin Dobre (Executive Creative Director); Alexandru Vasile (Copywriter); Lia Bira (Art Director); Andreea Sofrone (Senior Account Manager); Alexandra Gheorghiu (Account Manager); Mihai Vasile (Copywriter); Alina Nechita (Art Director); Laura Aldea (Group Account Director); Cristina Ghimici (Account Manager); Madalina Stoica (Senior Account Executive); Bianca Troncea (Strategic Planner);

Din partea UM: Sandina Crisiarcu (Head of Planning); Cornel Tiron (Account Director); Dana Chitrusca (Media Manager); Alex Ailiesei (Senior Digital Planner); Ana Udriste (Senior Digital Planner); Luminita Visu (Digital Manager);

Din partea McCann PR: Lavinia Chican (Senior Partner); Alina Croitoru (Account Manager).

Dozele Sprite au fost dezvoltate cu ajutorul Colorbitor. Echipa a fost formata din: Costin Cretulescu, Andrei Lupescu, Andrei Gatu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related