Un altfel de overtime. Făcut de bunăvoie

Un altfel de overtime. Făcut de bunăvoie

Cu toții cred că urâm overtime-ul. Overtime la un meeting care sperai să țină doar o oră, overtime la o întrevedere de Crăciun cu rudele care sperai să țină doar cât o porție de sarmale și să nu mai spunem de overtime-ul la birou. Na c-am spus. 

Un overtime care să fie donat cu drag s-a întâmplat în cadrul proiectului internațional 8 hours overtime for a good cause. Proiectul s-a născut în Olanda și face apel către specialiști în diferite domenii, cu scopul de a dona 8 ore de lucru cu cele mai bine finisate cunoștințe ale lor, pentru ONG-uri care aveau nevoi dar nu și resurse. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related