Cifrele Romaniei la Cannes Lions 2018: 1 Leu de Aur, 3 Lei de Argint, 5 Lei de Bronz, 18 shortlisturi

Cifrele Romaniei la Cannes Lions 2018: 1 Leu de Aur, 3 Lei de Argint, 5 Lei de Bronz, 18 shortlisturi

Vineri seara s-au acordat ultimele premii ale acestei runde de Cannes Lions, cu numarul 65. Campaniile romanesti au fost prezente pe 4 dintre shortlisturile categoriei Good / Sustainable & Development Lions, iar mai departe de shortlist a mers Publicis Romania, cu campania "The Nest Address" realizata pentru Enel Romania si Societatea Ornitologica Romana. Campania a primit un Bronze Lion la subcategoria Life on Land, la care se adauga un Silver la Mobile Lions/ Activation by Location si un Bronze la Health & Wellness Lions/ Animal Health.

 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related