Impreuna cu Jacobs, ne-am facut la Kubis locul de cafea punct ro

Impreuna cu Jacobs, ne-am facut la Kubis locul de cafea punct ro

Stii cum e cand iti bei cafeaua si vrei sa te asezi in locul ala care e parte din sufletul tau cu totul, pentru care ai zis “stop al meu” macar in gand? Locul ala special pentru tine, in care se asaza gandurile la locul lor... sau macar incep sa isi caute locurile, ca dimineata in metrou? Ei bine, ala zicem noi ca e “locul de cafea” si STIM ca fiecare om are unul al lui.  

Ca sa fie clar ca avem dreptate, noi, cei de la Kubis impreuna cu prietenii nostri de la Jacobs, i-am rugat pe Ioana Uretu si Omid Ghannadi sa povesteasca despre locurile lor de cafea. Si i-am si filmat, ca sa ii vada lumea mai bine pe Facebook.  

 

 

Practic am facut o intreaga campanie integrata cu locul de cafea, iar totul (materialele in-store, activarea la raft si comunicarile din social media) duc catre platforma pe care poti sa iti pin-uiesti propriul loc de cafea. Nu e nici greu si mai poti sa il cunosti pe si Omid. Adica pe bune, in viata reala, nu la tv! Adica poate ca o sa vina la tine acasa si poate ca o sa iti faca un re-styling al locului de cafea propriu si personal. Ma rog, conditia e sa participi si sa castigi pe loculdecafea.ro. Asta e marele premiu, insa mai avem si premii saptamanale pentru zvac de dimineata - ca daca vorbim cafea, atunci sorbim cafea! 

Echipa care a baut o groaza de cafele preparate de Omid si Ioana prin locurile alea minunate de cafea pe care le vedeti in video-urile de pe Facebook, precum si in birourile Jacobs si Kubis, e formata din:

Jacobs:
Mihaela Panoiu – Brand Manager RO
Andreea Budau – Category Manager RO
Ana Maria Stan – Media Specialist SCE

 

Kubis Interactive:
Laura Nedelschi - Director de creatie
Stefan Chiritescu - Director de strategie
Cristina Schitco - Group Account Director
Florina Simon - Senior Account Executive
Alexandros Charangionis - Copywriter
Victor Firan si Alina Radut - Art Directors
Dani Ivan - Frontend Developer
Sebastian Popa - Head of Development

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related