Cristian Ignat, la 3 ani de Canopy: Am ajuns sa fim o “multi-judeteana” cu 24 de persoane, 2 pisici si 3 roboti software

Cristian Ignat, la 3 ani de Canopy: Am ajuns sa fim o “multi-judeteana” cu 24 de persoane, 2 pisici si 3 roboti software

De la unul dintre primele bloguri romanesti dedicate PPC-ului, la propria agentie de acest fel, lansata in ianuarie 2016. Canopy nu e primul business din portofoliul antreprenorului Cristian Ignat, ci al treilea (dupa un business de outsourcing fondat in Iasi si fondarea diviziei PPC din cadrul 2Parale/actual 2Performant care functiona in regim de agentie), iar numarul creste daca includem micile proiecte personale din perioada gimnaziului, cum ar fi "revista cartierului" pe care Cristian o edita si o vindea prietenilor.

Desi, cum spune el, romanilor li s-a intiparit puternic dorinta de a "face ceva pe cont propriu", Cristian nu si-a dorit niciodata un business numai al lui. Remarca, totodata, marele avantaj de a avea un partener intr-un business: dialogul si consultarea. Dar, cu dialog sau fara, parcursul deciziilor adoptate din 2016 pana astazi a adus Canopy in pozitia primei agentii PPC care achizitioneaza o agentie similara pe piata locala. E vorba de agentia de performance Edge a 2Performant, o preluare care a venit si pe fondul fragmentarii accentuate din piata de PPC marketing, spune Cristian.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related